Nieuws

Winactie: koop SU Magazine en krijg Edgar Cairo’s boek ‘De smaak van SRANAN LIBRE’ cadeau

In december 1982 schrijft Edgar Cairo ‘De smaak van SRANAN LIBRE’, in de ‘rouwweek’ na het bloedbad in Paramaribo. Decennia later is het nog steeds een monument en wij verloten onder de kopers van SU Magazine maar liefst 100 exemplaren. Ook als u al kocht, doet u met uw ordernummer al mee. De trekking van de winactie is op 1 januari 2021

In De smaak van SRANAN LIBRE, ‘een werk vol revolutionaire driften’, aldus een recensent destijds, getuigt Edgar Cairo van woede, angst, ontzetting, verontwaardiging en bovenal: verzet! Hij besluit zijn Voorwoord bij de roman met:’ Moge dit werk de Srananman bereiken, iedereen zelfs. Uit liefde voor het leven, de auteur.’

Dit is een deel van een artikel in SU – de Glossy voor een #lobi Suriname U kunt het magazine hier bestellen, dan heeft u ‘m binnen vijf werkdagen in huis. Klik op de knop hieronder.

Kijk alvast naar het Voorwoord en de Inhoudsopgave


Wie werken er allemaal mee aan SU?

Inspiratie: Sheila Elkerbout Hoofdredacteur: Steven Dahlberg Art-director: Remco Tonino Eindredactie: SJ Communicatie Editor at large: Agnes Hofman Beeldredactie: Celine Kroon Redactie Adviseur: Ray Blinker

En verder….

Anita Abaisa, Aspha Bijnaar, Helga Banks, Melanie Bosveld, Iwan Brave, Rafael Chen, Anne Elzinga, Dean Gorré en Magali Gorré, Clayton Leslie, Mariam Lo Fo Wong, Pim de la Parra, Harold Pereira, Jörgen Raaijman, Eva Simons, Sabrina Simons, Karin Sitalsing, Kees van der Spek, Cas Schutte, Babs Schutte, Noah Schutte, Soortkill, Bionda Sno, Gerard Spong, Hedy Tjin, Maureen Welscher, Maureen Powel, Pim de la Parra, Roue Verveer, Etchica Voorn en vele anderen.

Related Articles

Back to top button