Nieuws

INSTAGRAM TAKEOVER! Maureen Powel

De Surinaams-Nederlandse Maureen Powel is moeder, stylist, online content creator en model. Ze post dagelijks op Instagram – @maureenpowel – over haar dynamische leven en werk. SU Magazine vroeg Maureen naar de verhalen achter haar foto’s.

‘Mijn stijl was altijd al uitgesproken. In mijn werk als danseres deed ik de styling voor mijn collega’s. En op fashion shoots waar ik geboekt was als model, was ik ook altijd met de kleding bezig. Op een dag werd ik benaderd door een boeker van een modellenbureau. Ze zochten een stylist voor een bepaalde cliënt en besloten dat ik dat wel zou kunnen. Dat was Axe, voor een aftershave productie. Daarna volgde een shoot voor Martini. Ik heb vier jaar lang The Voice of Holland gedaan, het programma It Takes 2 en ik doe veel personality styling, voor bijvoorbeeld Trijntje Oosterhuis en Imanuelle Grives. Daarbij gaat het me niet per se om de allerlaatste mode maar om wat iemand echt staat. Wat flatteert, waar voelt iemand zich prettig in.

Dit is een deel van een artikel in SU – de Glossy voor een #lobi Suriname die is verschenen. Maar u kunt het magazine hier bestellen. Klik op de knop hieronder. SU Magazine is ook te koop bij ruim 3.000 verkooppunten in ons land

Kijk alvast naar het Voorwoord en de Inhoudsopgave


Wie werken er allemaal mee aan SU?

Inspiratie: Sheila Elkerbout Hoofdredacteur: Steven Dahlberg Art-director: Remco Tonino Eindredactie: SJ Communicatie Editor at large: Agnes Hofman Beeldredactie: Celine Kroon Redactie Adviseur: Ray Blinker

En verder….

Anita Abaisa, Aspha Bijnaar, Helga Banks, Melanie Bosveld, Iwan Brave, Rafael Chen, Anne Elzinga, Dean Gorré en Magali Gorré, Clayton Leslie, Mariam Lo Fo Wong, Pim de la Parra, Harold Pereira, Jörgen Raaijman, Eva Simons, Sabrina Simons, Karin Sitalsing, Kees van der Spek, Cas Schutte, Babs Schutte, Noah Schutte, Soortkill, Bionda Sno, Gerard Spong, Hedy Tjin, Maureen Welscher, Maureen Powel, Pim de la Parra, Roue Verveer, Etchica Voorn en vele anderen.

Related Articles

Back to top button