Nieuws

Magali Gorré: – ‘ik ben forever 45’ – langs de SU meetlat

Magali Gorré – ‘ik ben forever 45’ – is realityster op televisie, influencer op Instagram, voetbalmoeder in zowel Engeland als Portugal en echtgenote van de bondscoach van Suriname, Dean Gorré. Haar eigen roots liggen op Aruba en Curaçao en werd geboren en getogen in Den Haag. Dus, wij vragen ons af: hoe Surinaams is de vrouw van de bondscoach eigenlijk?

‘Hoe Surinaams ik ben na 27 jaar huwelijk? Steeds meer. Ik ben opgegroeid in Den Haag, aan de kust. Mijn familie bestaat uit bescheiden Antilliaanse intellectuelen; de tafel was altijd keurig gedekt, we aten thuis Surinaamse roti met mes en vork. Op school was ik het enige Antilliaanse meisje. Daardoor heb ik me altijd anders gevoeld maar dat heb ik wel omarmd. Ik heb al jong geleerd om me overal snel aan te passen.’ ‘Op mijn achttiende leerde ik Dean kennen. Ja, dat was wel liefde op het eerste gezicht. Dean houdt ontzettend veel van zijn moeder. Daardoor wist ik dat hij weet hoe hij van zijn vrouw moet houden.

Dit is een deel van een artikel in SU – de Glossy voor een #lobi Suriname die is verschenen. Maar u kunt het magazine hier bestellen. Klik op de knop hieronder. SU Magazine is ook te koop bij ruim 3.000 verkooppunten in ons land

Kijk alvast naar het Voorwoord en de Inhoudsopgave


Wie werken er allemaal mee aan SU?

Inspiratie: Sheila Elkerbout Hoofdredacteur: Steven Dahlberg Art-director: Remco Tonino Eindredactie: SJ Communicatie Editor at large: Agnes Hofman Beeldredactie: Celine Kroon Redactie Adviseur: Ray Blinker

En verder….

Anita Abaisa, Aspha Bijnaar, Helga Banks, Melanie Bosveld, Iwan Brave, Rafael Chen, Anne Elzinga, Dean Gorré en Magali Gorré, Clayton Leslie, Mariam Lo Fo Wong, Pim de la Parra, Harold Pereira, Jörgen Raaijman, Eva Simons, Sabrina Simons, Karin Sitalsing, Kees van der Spek, Cas Schutte, Babs Schutte, Noah Schutte, Soortkill, Bionda Sno, Gerard Spong, Hedy Tjin, Maureen Welscher, Maureen Powel, Pim de la Parra, Roue Verveer, Etchica Voorn en vele anderen.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button