Nieuws

Powerwomen! Kathleen Ferrier

Het zijn Surinaamse vrouwen die duidelijk hun stem hebben laten horen. En dat doen ze nog steeds. ‘De tijd van superioriteit, van inferioriteit, van wegkijken en je veilig in bubbels terugtrekken, is voorbij.’

Haar vader was de eerste president van Suriname. Drs. Kathleen Ferrier (1957, Paramaribo), christendemocratische politica, van 2002 tot 2012 Tweede Kamerlid voor het CDA, hield zich onder meer bezig met ontwikkelingssamenwerking en onderwijs. Ferrier is voorzitter van de Nederlandse Unesco Commissie. Haar onlangs verschenen boek (2020) Hoe wij hier ook samen kwamen is een pleidooi voor menselijkheid, nieuwsgierigheid en de verbindende kracht van verhalen.

Dit is een deel van een artikel in SU – de Glossy voor een #lobi Suriname die is verschenen. Maar u kunt het magazine hier bestellen. Klik op de knop hieronder. SU Magazine is ook te koop bij ruim 3.000 verkooppunten in ons land

Kijk alvast naar het Voorwoord en de Inhoudsopgave


Wie werken er allemaal mee aan SU?

Inspiratie: Sheila Elkerbout Hoofdredacteur: Steven Dahlberg Art-director: Remco Tonino Eindredactie: SJ Communicatie Editor at large: Agnes Hofman Beeldredactie: Celine Kroon Redactie Adviseur: Ray Blinker

En verder….

Anita Abaisa, Aspha Bijnaar, Helga Banks, Melanie Bosveld, Iwan Brave, Rafael Chen, Anne Elzinga, Dean Gorré en Magali Gorré, Clayton Leslie, Mariam Lo Fo Wong, Pim de la Parra, Harold Pereira, Jörgen Raaijman, Eva Simons, Sabrina Simons, Karin Sitalsing, Kees van der Spek, Cas Schutte, Babs Schutte, Noah Schutte, Soortkill, Bionda Sno, Gerard Spong, Hedy Tjin, Maureen Welscher, Maureen Powel, Pim de la Parra, Roue Verveer, Etchica Voorn en vele anderen.

Related Articles

Back to top button